ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η εταιρεία Emecs, στο πλαίσιο αναγνώρισης της ευθύνης της για την προστασία του περιβάλλοντος, σχεδιάζει, μελετάει και εφαρμόζει τα κατάλληλα ηλιοθερμικά συστήματα τα οποία αποτελούν έναν εναλλακτικό πράσινο τρόπο θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού, το οποίο σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσοστό των χρημάτων σας στα πάγια έξοδα. 

services 5Τα ηλιοθερμικά συστήματα στηρίζονται στην απορρόφηση της ηλιακής ενέργειας και την μετατροπή της σε θερμική ενέργεια, με σκοπό την παραγωγή ζεστού νερού για να τροφοδοτηθεί σε μια απλή οικιακή – επαγγελματική ή πιο σύνθετη βιομηχανική χρήση, τελευταία δε ακόμη και για τη θέρμανση και ψύξη χώρων μέσω κατάλληλων διατάξεων.

Ποιά τα σημαντικά πλεονεκτήματα από την εγκατάσταση ενός ηλιοθερμικού συστήματος;

  • Εξοικονόμηση πάγιων εξόδων
  • Πράσινη συνείδηση με σημαντική την μείωση του CO2
  • Επιδοτήσεις από προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης όπως το πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ’ οίκον
  • Εύκολη τοποθέτηση με χαμηλό κόστος εγκατάστασης
  • Γρήγορη απόσβεση
  • Μειωμένη συντήρηση

Κυρίαρχο πλεονέκτημα για εμάς αποτελεί η ηλιακή ενέργεια στην Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν κάθε μέρα, έτοιμη να καλύψει τις καθημερινές ενεργειακές ανάγκες σε θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης κάθε κατοικίας ή επαγγελματική εγκατάστασης. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε αναλυτικά καθώς και να ζητήσετε μια προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επικοινωνία

Κριεζή 94
Ασπρόπυργος
21 6900 0800

info@emecs.gr