Προφίλ

Η Τεχνική Εταιρεία «EMECS» είναι από τις πιο Δυναμικά αναπτυσσόμενες Μελετητικές – Ενεργειακές Συμβουλευτικές Εταιρείες στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2012 με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, από τον Καούνη Αντώνιο, Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακές σπουδές στον Αυτοματισμό.

Από 2004 δραστηριοποιούμαστε με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τόσο στον τομέα των μελετών όσο και των κατασκευών των Η/Μ έργων, σε ιδιωτικά και δημόσια έργα σε Ελλάδα και Ν.Α. Ευρώπη.

Στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό και διαθέτει τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό με εξειδίκευση στην Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην Εκπόνηση Ενεργειακών Μελετών, Η/Μ (Ηλεκτρομηχανολογικών) Μελετών Ανέγερσης ή Ανακαίνισης Κτιρίων και Μελέτες Βελτίωσης της Ενεργειακής Απόδοσης κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών έχει αποδείξει ότι αποπερατώνει έργα με απολυτή επιτυχία, εκεί που οι υπόλοιποι αποχωρούν και δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη!

Εκτελούνται τεχνικά έργα υψηλής ποιότητας και παρέχονται υπηρεσίες με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και απόλυτο επαγγελματισμό.

Οι υπηρεσίες εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και τεχνικών αντικειμένων, στις εξής κατηγορίες:

  • Ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, επιβλέψεων και εγκαταστάσεων ιδιωτικών και δημοσίων τεχνικών έργων.
  • Οργάνωσης και έκδοσης αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας μεταποιητικών επιχειρήσεων – βιομηχανιών – βιοτεχνιών – εργαστηρίων, καθώς και αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  • Μελέτες εξοικονόμησης ενέργειας
  • Χορήγησης αδειών ίδρυσης και λειτουργίας Ι.ΚΤΕΟ, συνεργείων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, σταθμών αυτοκινήτων, πλυντηρίων και πρατηρίων υγρών καυσίμων.
  • Σύνταξης μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και μελετών βιολογικών καθαρισμών.
  • Μελετών ενεργητικής πυροπροστασίας κτιρίων και ειδικών εγκαταστάσεων.
  • Ενεργειακών Μελετών (Φωτοβολταϊκά, αιολικά πάρκα, εγκατάσταση ΑΠΕ, συμπαραγωγή ΣΗΘ)
  • Ενεργειακών επιθεωρήσεων κτιρίων – Πιστοποίησης ενεργειακής απόδοσης κτιρίων
  • Υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου (Τεχνικός ασφαλείας – Διαχείριση κατασκευής έργου)
  • Υπηρεσίες πιστοποίησης (CE - ISO - HACCP)

Στόχο μας αποτελεί πάντοτε η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, προσδίδοντας αξία στα έργα, στους πελάτες και στους συνεργάτες που μας εμπιστεύονται.

Με γνώμονα την ασφάλεια και αξιοπιστία των έργων και λειτουργώντας με αυστηρό επαγγελματισμό, παραδίδονται έργα υψηλής ποιότητας ακολουθώντας πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιταγές του πελάτη.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών, η αυστηρή συνέπεια στην ποιότητα, τα χρονικά περιθώρια και τις δεσμεύσεις, εγγυώνται την απρόσκοπτη περάτωση των έργων και την διαρκή ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με πελάτες και συνεργάτες.

Η απόφαση για μια μελλοντική συνεργασία, θα μας δώσει χαρά και πιστεύουμε ότι θα είναι προς αμοιβαίο όφελος.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνία

Κριεζή 94
Ασπρόπυργος
21 6900 0800

info@emecs.gr