ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης συστημάτων αυτοματισμού για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.

Για την βιομηχανία η εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων αυτοματισμού (SCADA - PLC) αυξάνει την αποδοτικότητα της επιχείρησης σας, μειώνει το λειτουργικό κόστος, προσθέτει ευελιξία στην διαχείριση των διεργασιών, διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων.


Για τον οικιακό πελάτη, οι αυτοματισμοί δημιουργούν ένα περιβάλλον ευχάριστο, άνετο, ασφαλές και οικονομικό που απολαμβάνετε να ζείτε και να περνάτε ώρες με την οικογένειά σας και τους φίλους σας.


Για κάθε κατηγορία, απλοποιήστε τη ζωή σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησης σας ή του σπιτιού σας από ένα μόνο σημείο. Έτσι, πολύ απλά μπορείτε να ελέγχετε από το φωτισμό, το επίπεδο της θερμοκρασίας ή να έχετε συνολική εποπτεία και έλεγχο για την λειτουργία των συσκευών/συστημάτων σας, κ.α.

Τα συστήματα αυτοματισμού έχουν εφαρμογή τόσο σε νέες όσο και παλαιές εγκαταστάσεις, είναι προσιτά και τα οφέλη είναι πολλαπλά.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να προτείνει λύσεις αιχμής στα μέτρα σας, μέσα από εμπεριστατωμένη ανάλυση των αναγκών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί εξατομικευμένες εφαρμογές αυτοματισμού.

 

Επικοινωνία

Κριεζή 94
Ασπρόπυργος
21 6900 0800

info@emecs.gr